Vaalipäivä 13.6.2021

Vihdoin koitti vaalipäivä. Vaalien siirtymisestä johtuen tämä kevät on tuntunut aika pitkältä. On pitänyt tasapainotella viestinnän suhteen, ettei tee liikaa tai liian vähän. Liika viestintä saattaa ärsyttää. Liian vähälle jäänyt viestintä taasen ei paljon ehdokasta auta. Viimeisen parin viikon aikana on päästy verkosta myös livetapaamisiin. Nyt voi sanoa, että kaikkeni olen tehnyt, vaikka ainahan sitä voisi tehdä vielä vähän enemmänkin. Olo on väsynyt mutta onnellinen.

Nyt on äänestäjien aika hoitaa nämä vaalit kunnialla loppuun! Vaalipäivän äänestämispaikat ovat auki klo 20 saakka. Sen jälkeen julkistetaan ennakkoon annetut äänet. Jännittävä ilta tiedossa.

Olen saanut varsin kivaa palautetta myös eri puolueiden ja ryhmien ehdokkailta omasta tekemisestäni. Toivon todella, että se kertoo kampanjastani laajemminkin, että ajatuksilleni on tilaa ja tarvetta. Palan halusta päästä vaikuttamaan kaupunkimme asioihin aivan yleisen kanssaehdokkaidemme kanssa. Itselleni tämän kertaistet vaalit ovat tähän asti näyttäytyneet varsin hyvähenkisiltä. Tukea ja kannustusta on saatu ja annettu yli puolue- ja ryhmärajojen. Sitähän se politiikkakin on, yhdessä tekemistä. Hyvillä mielin uskallan ottaa valtuutetun roolin vastaan, mikäli tämä vaalipäivän tulos sen minulle suo.

Aivan hirmuisen iso kiitos kaikille ystäville ja tukijoille, jotka olette kannustaneet ja auttaneet. Olette aivan kultaisia ihmisiä, enkä tiedä miten teitä voin tarpeeksi kiittää!

Joka tapauksessa ISO KIITOS ihan kaikille. Lahti on sydämen asia!

vaalipäivä ehdokas
Väsynyt mutta onnellinen ehdokas
Scroll to Top